Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem:

Nem töltök le semmit illegális weboldalakról!
Gyakran vásárolok DVD és CD lemezeket drága pénzért! Az összes szoftverom jogtiszta! Gyakran fizetek számíttó"gépes tanácsadásért!

Soha nem csaltam meg a feleségem. Szűzen mentem férjhez és sosem káromkodom. Nem dobálom ki a szemetet az autó ablakán, nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt és nem nézek pornográf filmeket, miközben rejszolok.
Vasárnap mindig templomba járok, nem pedig délig döglök az ágyban. Szeretkezés közben nem gondolok harmadik személyre, vagy pénzügyi kihatásokra. Nem potyázok közjárműveken, és minden koldusnak legalább kétszer köszönök mielőtt odaadom a fizetésem 90%-át.
Továbbá tudomásul veszem, hogy önként dalolva adózom, és karácsonyra a jótékonykodás mellett küldök egy képeslapot az NAV (APEH - "Apek") igazgatójának miután lefestettem társadalmi munkába az árvaház kerítését.
Támogatom a gyerekkórusok országos találkozóját és a budapesti fák megmetszését. Soha nem loptam közértben, és nem sikkasztok a vállalat pénzéből. A partvist nem vittem haza. Nem feküdtem le senkivel érdekből, és nem kívántam a titkárnőmet.
Mentes vagyok a szerencsejátékoktól és a kamaszkori maszturbálásoktól. Nem lopom mások ötleteit, hogy később azt hazudjam én találtam ki őket. Eszem ágában sincs letagadni a tartozásaimat! Soha nem hazudozok.
Beosztottaimat nem kínzom felesleges munkával. Árvíz esetén csónakot tartok másoknak a pincében. Főnökömnek nem tartok be.
Kijelentem, hogy nem vagyok ügyvéd, orvos, pedagógus és soha nem fordult meg ilyesmi a fejemben. Kijelentem, hogy nem vagyok miniszter, államtitkár és soha sem firtattam, hogy kinek mekkora az orra. Nem vagyok kis irigy "paraszt", nem hencegek a tárgyaimmal, cuccaimmal és az összelopott dilettáns vagyonommal. nem hiszem azt, hogy az összelopott, kiüzletelt autóm indul legelősször a lámpánál!
Életemmel példaértékű szivárványt rajzolok az ifjúság és a jövő generációjának égboltjára. A legjobb szakács vagyok, nem keresem a hasznom autókon és ingatlaneladásokon. Nincs szándékomban éttermet nyitni és nagymosáskor nincs rajtam gatya az önzetlenségem miatt. A vakokat átkísérem az úton és locsolom a nyugdíjasok virágait. A villamoson áttadom a helyet mindenkinek és aztán veszek egy kocsit a terhes anyáknak.
Nem szidom az árfolyamokat, a rendszert, és benyalok az államnak. életem árán is törlesztem a rámkényszerített zsiros külföldi kamatokat.
Nem alkalmaztam a diplomamunkámnál a Ctrl-C / Ctrl-V , módszert. Nem fogadtam el kenőpénzt. Nem firtatom az üzemi konyha és a pidzafutár ízvilágát. Nincs trágár véleményem az azonos nemüek házasságáról, ex csalágtagokról, és benyalok anyósomnak, beszoppantyúzok aposomnak a meleg szarig. nem idogálok alkoholt a TV elött ülve, és nem ütöm be az interneten a szex és pornó szavakat keresőkbe,családtagjaim távollétében. Továbbá nem regisztrálok szexpartner oldalakra álnéven nemet változtatva.
Ezt az oldalt sem rosszindulatu kéjelgés és feljelengetés sunyi kis szándékával nézegetem. Továbbá nem firtatom diplomás affektálással a helyesírási hibákat!
Egyéb rendelkezések híján bővebb részletekért forduljon a : kenyérre kenhető angyalmájas etikai web kódex részletesutasításaihoz és kezelőorvosához, gyógyszerészéhez és miniszter haverjához és leszbikus unokahugához aki külföldön tanul.
Egyébb iránt a veboldalt a nemzetközi jogok és az USA törvények sokkal inkább támadják, mint védik. Még a szar is le van szarva! És az se érdekel, ha nem érdekel! Kijelented, hogy tudomásul veszed, hogy nem vállalok feleősséget azért, hogy ezt nézed és elmúltál már csecsemő.
EZ VAN és ezt is kell szeretni!Please make a selection.

FIGYELEM!

ok

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player